دسر مشکوفی یک میان وعده محلی مازندرانی است که با ترکیب شیر، نشاسته، شکر و زعفران تهیه میشود. این دسر به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم لطیف آن گزینه بسیار مناسبی برای سفره افطار و روزه داران است.
همانطور که میدانیم در ماه مبارک رمضان تغذیه اهمیت بسیاری دارد. توصیه پزشکان و مشاوران تغذیه به روزه داران این است که در وعده افطار بیشتر غذاهای کم حجم، مقوی و سبکتر مصرف کنند. دسرهایی مثل فرنی که پایه شیر دارند، برای این وعده بسیار مناسب هستند.
مشکوفی یک دسر محلی مازندرانی است که از ترکیب شیر و نشاسته تهیه میشود و به همین دلیل برای سفره افطار بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب با فرارو همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه و همه فوت و فنهای آن را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه دسر مشکوفی
شیر: ۴ لیوان دسته دار
نشاسته گل: چهار قاشق غذاخوری
شکر: یک و نیم لیوان دسته دار
گلاب: نصف لیوان دسته دار
آب: نصف لیوان دسته دار
وانیل: نوک قاشق چایخوری
زعفران آب کرده: نصف استکان
کره: ۵۰ گرم