«ترشی کلم خیلی خوشمزس، مخصوصا اگه خالی خالی بخوری!»
ترشی کلم واقعا خوشمزه است! یکی از محبوبترین ترشیهاست و در رستورانها هم سرو میشود. در کنار غذاهای سنتی مثل کباب و جوجه کباب همیشه به چشم میخورد. یادتان آمد؟! وقتی بیشتر از کباب، خوردن آن کلمهای بنفش خوشمزه است که به شما مزه میدهد؟!
ترشی کلم درست کردن کار خاصی ندارد. مواد خیلی عجیب و غریبی هم نمیخواهد. شما فقط اراده کنید و تا میوهفروشی محل بروید و یک کلم بخرید و بقیهاش را ما خواهیم گفت!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
کلم قرمز کوچک | یک عدد |
سرکه سفید یا قرمز | یک لیوان |
آب جوش | یک لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
سیر | چند حبه |
کاری داشت؟! نه! پس بقیه خطوط را بخوانید و با جان و دل اجرا کنید!
کلمها را با چاقو خرد کنید. میتوانید از پوستکن هم استفاده کنید چون خیلی سریعتر و راحتتر انجام میشود. سیرها را هم پوست بکنید و آماده بگذارید.
در یک ظرف آب جوش و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.
ظرف ترشی را مقابل رویتان بگذارید. کلمها و سیرها را در آن بریزید و حالا مخلوط آب و سرکه را در آن بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در یخچال بگذارید. این ترشی آنقدر مهربان است که از روز بعد میتوانید آن را میل کنید!
- ظرفی که ترشی را در آن درست میکنید حتما تمیز و کاملا خشک باشد.
- بعد از شستن کلمها اجازه بدهید خوب خشک بشوند.
- آب و سرکه باید روی کلمها را به اندازهی یک بند انگشت بگیرد. پس ظرف مناسبی انتخاب کنید.
- اگر دوست دارید ترشی آن کمتر باشد میتوانید در حد یک نصفه قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید.
- برای اینکه در ترشی سرکه وجود دارد بهتر است از ظرف شیشهای استفاده کنید. ظرف پلاستیکی به کار نبرید.
این ترشی را تا پاییز و زمستان نرسیده است درست کنید و در کنار غذاها نوش جان بفرمایید! تجربه و تحقیقات ثابت کرده است ترشی در فصلهای سرد بیشتر میچسبد!