آش شله قلمکار یکی از انواع آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که گوشت از ترکیبات اصلی آن به شمار میرود و به همین دلیل غذایی مقوی و سرشار از انرژی است.
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها انواع متنوعی دارند که در نقاط مختلف کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند. آش غذایی پرطرفدار است که به خاطر داشتن مواد مغذی یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. با شروع فصل پاییز و زمستان پخت آش در خانه رونق بیشتری پیدا میکند؛ زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی به بدن منتقل میکند که دلچسب است.
آش شله قلمکار یکی از آشهای سنتی و بسیار مشهور ایرانی است که به دلیل داشتن گوشت در ترکیباتش بسیار مقوی است و غذایی کامل محسوب میشود. تهیه این آش خوشمزه و مقوی به خصوص در فصل پاییز و زمستان دلچسبتر است. در ادامه این مطلب میخواهیم با آموزش آش شله قلمکار همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این آش به استقبال شب یلدا و شروع فصل زمستان برویم؛ پس همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار
گوشت گردن: ۲۰۰ گرم
نخود: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
ماش: ۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: 1 پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
برنج نیم دانه: نصف پیمانه
پیاز: ۱ عدد
سبزی آش (تره، جعفری، شوید، مرزه و ترخون): نیم کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: ۱ لیوان
نعناع داغ: به میزان لازم