دستور تهیه “ناگت مرغ” بسیار خوشمزه و خانگی را در این بخش از آشپزخانه نمناک برای شما در نظر گرفته ایم.
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ مانند کالباس و همبرگر از غذاهای سریع و نیمه آماده ای می باشد که میان کودکان از محبوبیت خاصی برخوردار است. شما می توانید با تهیه این ناگت ها در منزل هم از سلامت آن اطمینان حاصل کنید و هم از طعم فوقالعاده آن نیز بهره ببرید.
فلفل قرمز مرحله اول : ابتدا کنار های نان تست را برش بزنید و کنار بگذارید. سپس نان وسط آن را به صورت مربع مربع برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید. نصف لیوان شیر را نیز به این نان ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نان بروند. نان ها را کنار بگذارید تا خمیری شکل شوند. مرحله دوم : 500 گرم مرغ را می توانید فقط از سینه یا فقط از ران نیز استفاده کنید ولی بهترین حالت ترکیب هر دو می باشد. مرغ را با کمک چرخ گوشت و یا دستگاه غذا ساز چرخ کنید. مرحله سوم : نان تست خمیر شده را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. مرحله چهارم : یک عدد زرده تخم مرغ را به مرغ چرخ شده و نان تست اضافه کنید. مرحله پنجم : 2 حبه سیر را پوست بگیرید ریز رنده و له کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن بکنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. اگر از دستگاه غذا ساز استفاده می کنید می توانید این مواد را در غذاساز ترکیب کنید. مرحله ششم : ادویه که شامل (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز) می باشد را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. مرحله هفتم : مقدار کمی روغن ترجیحا روغن زیتون به مواد اضافه کنید و شروع به ورز دادن بکنید تا چسبناک شود. مرحله هشتم : در یک سینی و یا قالب مستطیلی و روی آن روغن ریخته و چرب کنید. سپس مواد ناگت مرغ را در آن ریخته و شروع کنید سطح آن را صاف کنید. قالب را درون یخچال فریزر قرار دهید تا حدود 20 دقیقه در یخچال بماند. مرحله نهم : پس از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و با کمک یک چاقو برش های عمودی و افقی ایجاد کنید تا ناگت ها تبدیل به تکه های کوچک مربع شکل شوند. مانند برش های باقلوا. مرحله یازدهم : در یک ظرف مناسب دو عدد تخم مرغ را بشکنید ، سپس 3 قاشق شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید. مرحله دوازدهم : در ظرف مناسبی نیز آرد را ریخته و به آن نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر اضافه کنید و هم بزنید. مرحله سیزدهم : تکه های ناگت را ابتدا در تخم مرغ بغلطانید. مرحله چهاردهم : ناگت های تخم مرغی را در آرد سفید بغلطانید. مرحله پانزدهم : ناگت ها را در آخر در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا مواد را به خود جذب کند. مرحله شانزدهم : بعد از اینکه تمامی ناگت ها را در پودر سوخاری غلطانده سپس درون فریزر قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه از یخچال خارج کنید. مرحله هفدهم : ناگت ها آماده سرخ کردن می باشند پس از اینکه روغن شما داغ شد. ناگت ها را با شعله ملایم سرخ کنید تا مواد میانی آن نیز بپزد و خامی خود را از دست بدهد. مرحله هجدهم : پس از اینکه سرخ شد و روغن اضافی آن خارج شد می توانید آن را سرو کنید. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقهمواد لازم ناگت مرغ
مواد لازم میزان لازم مرغ 500 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نان تست 3 عدد شیر 1/2 لیوان سیر تازه 2 حبه پاپریکا 1 ق چ نمک 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ 1/3 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ آرد سفید 1 پیمانه آرد سوخاری 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد پودر سیر 1/2 ق چ نمک و فلفل سیاه 1/2 ق چ طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و خوشمزه
نکات مهم تهیه ناگت مرغ
نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ناگت مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .