“خوراک بادمجان” با پنیر غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده شود.
اسم دیگر این غذا گوجه بادمجان پنیری است، چون به جز پنیر مقدار زیادی هم پوره گوجه فرنگی دارد. خوراک بادمجان پنیری میتواند جایگزین گیاهی غذاهایی مثل چیکن پارمزان و کوردن بلو برای گیاهخواران باشد. گیاهخواری فواید بسیاری دارد و بسیار خوب است که حداقل دو سه روز در هفته از غذاهای گیاهی مثل خوراک بادمجان استفاده کنید. این غذا به شما نشان میدهد غذاهای گیاهی لزوماً بی آب و رنگ و بی مزه نیستند بلکه میتوانند خیلی هم جذاب و خوشمزه باشند.
مواد لازم:
- 2 عدد بادمجان
- 1عدد پیاز بزرگ
- 4عدد فلفل سیوری(فلفل سبز که معمولا شیرین هستن)
- 4عدد گوجه فرنگی
- روغن مایع
- فلفل قرمز پرک شده
- نمک
- برای روی خوراک:
- پنیر کاشار رنده شده(یا پنیر پیتزا)
طرز تهیه
این خوراک به اندازه ای خوشمزه هست که دو روز پشت سر هم درست کردم حتما تست کنید.
پیاز و فلفل را خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدید بادمجانهای مربع خرد شده را اضافه کرده سرخ کنید گوجه فرنگی های ریز خرد شده را به بادمجان ها اضافه کنید و تا زمانیکه اب گوجه فرنگی ها کشیده شود بپزیدفلفل قرمز پرک شده و نمک اضافه کنید و هم بزنید. رویش پنیر رنده شده فراوان بپاشید و در قابلمه را بذارید تا پنیرها آب شود بعد از اینکه پنیر آب شد اجاق را خاموش کنید.
نکته ها:
۱- به جای سس گوجه که دستور آن گفته شده میتوانید از هر سس گوجه دیگری هم استفاده کنید. مثلاً میتوانید در همین دستور فقط از پوره گوجه، پیاز داغ و ادویه استفاده کنید، یا حتی پوره گوجه را با رب گوجه فرنگی جایگزین کنید.
۲- به جای پنیر موزورلا میتوانید از پنیر شیر بز یا گوسفند هم در تهیه گوجه بادمجان پنیری استفاده کنید. به شرطی که نوع پنیر شما طوری باشد که در حرارت ذوب شود.