غذاها بخش مهمی از فرهنگ یک کشور هستند و درست مانند هر پدیده فرهنگی دیگری در گیر و دار مرزهای سیاسی نیستند. هیچ فرهنگی محدود به مرزهای سیاسی و جغرافیایی یک کشور نیست، مادامی که ارتباطی وجود دارد، تأثیرپذیری فرهنگی هم وجود دارد. در مورد روابط ایران و کشور همسایه ترکیه هم وضع همین است.
لستسکند: غذاها بخش مهمی از فرهنگ یک کشور هستند و درست مانند هر پدیده فرهنگی دیگری در گیر و دار مرزهای سیاسی نیستند. هیچ فرهنگی محدود به مرزهای سیاسی و جغرافیایی یک کشور نیست، مادامی که ارتباطی وجود دارد، تأثیرپذیری فرهنگی هم وجود دارد. در مورد روابط ایران و کشور همسایه ترکیه هم وضع همین است. ارتباط نزدیک باعث شده فرهنگهای مشترک بسیاری به وجود آیند که شاید به مرور زمان تغییر کردهاند و اندکی با هم متفاوت شدهاند، اما مشخص است که از ریشه یکسانی نشأت میگیرند. در این مطلب، درباره ارتباط آشپزی ایران و ترکیه و غذاهای مشترک دو کشور میخوانید.
اگر سفرنامههای ترکیه را خوانده باشید یا با کسانی که به این کشور سفر کردهاند صحبت کنید، متوجه میشوید که میگویند با خیال راحتتری در رستورانهای ترکیه غذا سفارش میدادند، چون میدانستند ذائقه ایرانیها و ترکها به هم شبیه است و با غذای عجیب و بسیار متفاوتی روبهرو نمیشوند.