طرز تهیه سوپ های خوشمزه هم چون سوپ اسفناج و سوپ میگو پیشنهاد خوشمزه این بخش است که در کنار دستور تهیه چند سوپ دیگر در ادامه مشاهده می کنید.
سوپ، یکی از محبوب ترین و لذیذترین پیش غذاهای بین المللی است که با مواد غذایی مختلفی چون آب، سبزیجات، گوشت، روغن، ادویه، نمک و غیره درست می شود. سوپ ها به دو نوع کلی غلیظ و رقیق تقسیم می شوند. سوپ ها در گذشته به عنوان غذای کامل سرو می شدند و مواد تشکیل دهنده آن ها، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. جالب است بدانید که قدمت شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل دهنده آن به قرن نوزدهم بازمی گردد.
از انواع سبزیجات به کار رفته در سوپ می توان به انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه و پیاز اشاره کرد. این غذای سالم و خوشمزه، فواید زیادی برای بدن دارد و می تواند شما را در برابر بیماری ها محافظت کند. سوپ سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامین ها است. با قرار دادن سوپ در برنامه غذایی می توانید مقاومت بدن خود را بالا ببرید، آب بدنتان را در فصل زمستان تامین کنید و با ایجاد احساس سیری، باعث جلوگیری از اضافه وزن شوید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه انواع سوپ های خوشمزه ایرانی و بین المللی برای فصل سرما را به شما آموزش دهیم.
۱-سوپ ماست :
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده دارا: ۲۵۰ گرم
- ماست: ۲ لیوان
- جو پرک: یک لیوان
- آب به میزان لازم
- نخود پخته: یک لیوان سر خالی
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز: ۲ عدد بزرگ کره ذوب شده: ۲ قاشق غذا خوری
- شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته های ریز درست کنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید .
- بعد از چند دقیقه جوشیدن، بقیه مواد سوپ را اضافه کنید و بگذارید با هم پخته شده و جا بیفتد .
- ماست و تخم مرغ را باید قبلا زده باشید و بعد به مواد اضافه کنید.
- قلقلی ها را هم سرخ کنید. نعنا و شوید را هم تفت دهید.
- مقداری از کوفته ها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده
- و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید
- و آن را در ظرف مناسب بریزید وبا شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید
۲- سوپ قارچ و ذرت
مواد لازم :
- قارچ۱ بسته
- نخود فرنگی آب پز شده نصف پ
- هویج نگینی و پخته نصف پ
- ذرت بخارپز نصف پ
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- شیر ۴ لیوان
- خامه نصف پ
- آرد ۲ ق غ
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه :
- ابتدا کره را در یک قابلمه ریخته روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود
- سپس آرد را افزوده کمی تفت داده سپس شیر را به این مخلوط اضافه می کنیم.
- حالا قارچ جدا تفت داده را با نخود فرنگی، هویج وذرت داخل قابلمه ریخته روی
- حرارت متوسط می گذاریم تا ۲۰ دقیقه بپزد.
- در مرحله آخر جعفری و خامه را به مخلوط اضافه می کنیم و سوپ را از روی شعله بر می داریم .
۳-سوپ شیر
مواد لازم :
- ۱عدد هویج …
- ۱ عدد سیب زمینی …
- ۵ عدد قارچ …..
- ۱ کاسه جوپرک …
- ۱لیتر شیر ….
- ۱ تکه مرغ (من از گردن مرغ استفاده کردم)
- ۱عدد پیاز
طرز تهیه :
- اول از همه هویج و پیاز و سیب زمینی را یکدست نگینی خرد میکنیم
- وکمی اب داخل قابلمه میریزم
- زمان میدهیم تا بپزد بعد مرغ پخته شده ک با ۱عدد پیاز پختیم را اضافه میکنیم شیر را هم میریزم
- در نیم ساعت اخر جوپرک ۱۰ دقیقه خیس خورده را اضافه میکنیم
- همراه قارچ های اسلایس شده
- دقیقه تایم میدهیم تا جا افتاده بشه و لعاب پس بده
- میتوانید از جعفری یا سبزی سوپ هم استفاده کنید