شاید این موضوع برای شما سوال باشد که مسلمانان انواع کشورهای مختلف جهان در وعده افطاری چه غذاهایی مصرف می کنند؟
غذاهای محبوب افطاری در کشورهای مختلف جهان
مسلمانان در ماه رمضان روزه خود را با افطار باز می کنند. معمولاً کشور های مختلف دنیا غذاهای متفاوتی را برای این روز ها در نظر می گیرند و هر کدام طبق آداب و رسوم خودشان پیش می روند. بعضی از آن ها ترجیح می دهند افطار خود را سرشار از پروتئین و فیبر کنند اما بعضی دیگر، سبک می خورند و به جای آن در وعده سحری جبران می کنند. در این قسمت قصد داریم کشور های مختلف را به شما معرفی کنیم که آداب و رسوم متفاوتی برای افطاری دارند.
شاکشوکا در الگریا
این غذا نه تنها در الگریا، بلکه در آفریقای شمالی هم وجود دارد و اساسا از سس گوجه فرنگی و تخم مرغ پخته تشکیل شده است که همه مواد را با یکدیگر ترکیب می کنند و برای افطار از آن استفاده می کنند. در شرق میانه و اسپانیا هم از این غذا استفاده می شود. بسیاری از گیاه خواران هم با این غذا افطار می کنند که البته برای افطار یک غذای نسبتاً سبک نیز محسوب می شود.
دلمه برگ مو در مصر
مصری ها از گذشتگان خود این غذا را به یادگار گرفته اند که به طور کل در بین کشورهای عربی طرفداران زیادی دارد و یک غذای اشتها آور است که در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این غذا برنج، فلافل یا گوشت، آبلیمو و روغن زیتون و همچنین برگ انگور سرو می شود و غذای بسیار خوشمزه ای است. به طوری که در عرض یک دقیقه ناپدید می شود.