یکی از انواع غذاهای سنتی کشورمان آش است. این غذای محبوب و پر طرفدار در نقاط مختلف ایران با طعمها و اشکال گوناگون تهیه میشود. آش ماش یکی از انواع آشهای سنتی است که به خاطر داشتن ماش سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و غذایی مفید برای روزه داران محسوب میشود.
آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آشها انواع مختلفی دارند که در نقاط گوناگون کشور با روشهای متفاوتی تهیه میشوند.
آش بهویژه در ماه رمضان یک غذای پرطرفدار و مقوی برای سفره افطار است. آش ماش یکی از انواع آشهای سنتی است که با روشهای مختلف پخته میشود و به خاطر داشتن ماش سرشار از پروتئین، آهن، پروتئاز و... است. در ادامه این مطلب طرز تهیه آش ماش و همه فوت و فنهای مخصوص به آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه آش ماش
لوبیا چیتی: یک پیمانه
نخود: یک پیمانه
عدس: یک پیمانه
ماش: سه پیمانه
بلغور گندم: نصف پیمانه
برنج نیم دانه: نصف پیمانه
قرص استاک گوشت: دو عدد
پیاز: سه عدد بزرگ
پیازداغ برای تزیین
زرد چوبه: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به مقدار دلخواه
پودر غوره یا سماق: به مقدار دلخواه