رای مصرف و نگهداری باقلا سبز باید شما حتما با روش پخت، فریز و یا خشک کردن باقلا کاملا آشنا باشید تا در مواقع مصرف از طعم واقعی باقلا سبز لذت ببرید.
آموزش کامل پاک کردن و نگهداری باقلا سبز برای مدت طولانی
باقلا سبز یکی از حبوبات محبوب خانواده های ایرانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و دارای خواص بیشماری می باشد. از باقالی برای پخت غذا های خوشمزه مانند باقالی پلو، باقلا قاتق و... یا از باقالی به عنوان یک میان وعده استفاده می کنند. اگر می خواهید با طریقه پوست کندن باقلا سبز، فریزکردن و خشک کردن و نگهداری آن آشنا شوید
نکاتی برای خریداری باقلا سبز
قبل از استفاده از باقالی، باید باقالی خریداری کنید که تازه باشد و کیفیت خوبی داشته و دارای خصوصیات زیر باشد:
- رنگ باقلا باید سبز باشد.
- محل دانه در داخل غلاف باقلای مرغوب، فاقد فضای خالی است.
- پوست دانه نباید سفید باشد.
- اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.
پوست کندن باقالا برای برخی از خانم ها مشکل است بنابراین برخی از آنها ترجیح می دهند که باقالی پوست کنده به صورت آماده بخرند اما هیچ چیزی جای باقالی که خودتان خریداری و با رعایت نکات بهداشتی پاک کرده اید، نخواهد گرفت. به جای خریداری باقالی آماده، طریقه جداکردن راحت پوست باقالی را بیابید. برای آسان جدا شدن پوست باقالی روش های گفته شده در این بخش از خانه داری به کار برید : 1. ابتدا پوست اول باقالی را جدا کنید و برای جدا کردن پوست دوم باقالی با چاقو باقالی ها را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس فشار مختصری وارد کنید تا خیلی راحت ، مغز باقالا بیرون بیاید. 2. برای راحت پوست کندن باقالا می توانید روی آنها کمی نمک بپاشید و پنج دقیقه بعد به راحتی پوست شان را جدا کنید. برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی، می توانید باقلا را خشک یا فریز کنید. طریقه خشک کردن و فریز کردن باقلا سبز را در ادامه توضیح می دهید. جوش دادن باقلا سبز برای حفظ رنگ سبز باقلاها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای مهم است. این کار باعث میشود که بافت باقلا کمی نرم شده و بعد از آب شدن یخ و بعد از پخت کامل سفت نباشد، و طعم و حس تازگی در دهان حس شود. مدت زمان نگهداری باقلا سبز در فریزر 12- 8 ماه و در دمای 18- درجه سانتیگراد است. بهترین راه تشخیص باقلا سالم از نوع ناسالم آن، بو کردن آن است. باقلا خشک نیز مانند باقلا تازه خواص فراوانی دارد. برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی می توانید باقلاها را خشک کنید. برای خشک کردن باقلاها و مصرف آنها در زمستان کارهای زیر را انجام دهید : برای سریع تر خشک شدن باقالی ها : برای پختن باقالی گرم که به عنوان میان وعده در زمستان استفاده می شود : نکته : طبع باقالی سرد است و مصرف زیاد آن موجب نفخ یا سنگینی معده می شود.طریقه صحیح پوست کندن باقلا
روش هایی برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی
طریقه فریز کردن باقلا سبز
چرا باید قبل از فریزر کردن باقلا کمی آنها بپزیم ؟
مدت زمان نگهداری باقلا خام در فریزر
راه تشخیص سالم بودن باقلا در فریزر چیست ؟
روش خشک کردن باقلا
طریقه دوم خشک کردن باقلا
طریقه سوم خشک کردن باقلا
روش پخت باقالی خشک