رای مصرف و نگهداری باقلا سبز باید شما حتما با روش پخت، فریز و یا خشک کردن باقلا کاملا آشنا باشید تا در مواقع مصرف از طعم واقعی باقلا سبز لذت ببرید.
آموزش کامل پاک کردن و نگهداری باقلا سبز برای مدت طولانی
باقلا سبز یکی از حبوبات محبوب خانواده های ایرانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و دارای خواص بیشماری می باشد. از باقالی برای پخت غذا های خوشمزه مانند باقالی پلو، باقلا قاتق و... یا از باقالی به عنوان یک میان وعده استفاده می کنند. اگر می خواهید با طریقه پوست کندن باقلا سبز، فریزکردن و خشک کردن و نگهداری آن آشنا شوید
نکاتی برای خریداری باقلا سبز
قبل از استفاده از باقالی، باید باقالی خریداری کنید که تازه باشد و کیفیت خوبی داشته و دارای خصوصیات زیر باشد:
- رنگ باقلا باید سبز باشد.
- محل دانه در داخل غلاف باقلای مرغوب، فاقد فضای خالی است.
- پوست دانه نباید سفید باشد.
- اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.