یکی از شیرینیهای سنتی ایران حلواست که معمولاً در مراسم عزاداری یا مناسبتهای مذهبی مثل محرم و ماه رمضان تهیه میشود. حلوای سه آرد یکی از انواع متفاوت حلواست که حاصل ترکیب سه آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی است و طعم متفاوتی دارد.
فرارو- حلوا یکی از خوراکیهای شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف کشور به روشهای گوناگون تهیه میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم، شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود.
حلوای سه آرد یکی از انواع حلواهاست که با ترکیب سه آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی طبخ میشود. در مطلب پیش رو با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوای سه آرد و همه فوت و فنهای پخت آن را با شما به اشتراک بگذاریم.
بخوانید...
طرز تهیه آش ماش، خوشمزه و مقوی برای سفره افطار
طرز تهیه دیگچه مشهدی، دسری خوشمزه از خطه خراسان
طرز تهیه آش شله قلمکار ویژه ماه مبارک رمضان
طرز تهیه انواع حلوا؛ از حلوای مناسب ختم و نذری تا حلوای دو رنگ و قالبی
مواد لازم برای پخت حلوای سه آرد
آرد گندم: یک پیمانه
آرد برنج: یک پیمانه
آرد نخودچی: یک پیمانه
روغن مایع: ۲۱۰ گرم