کار بسیار راحتی است و به خصوص اگر بدون روغن درست شود میتواند یک میان وعده سالم برای بچه ها باشد.
پفک هندی ترد و خوشمزه یکی از خوراکی های مورد علاقه همه به خصوص بچه هاست. پفک هندی طعم دار را میتوانید به راحتی در خانهبا ادویه های دلخواه سرخ کنید. پفک هندی یکی از تنقلات پرطرفدار برای جشن تولدها ، مهمانی های عصرانه و شب یلداست.
پفک هندی خام در بازار موجود است که میتوانید خریداری کنید ولی اگر تمایل دارید پفک هندی را از ابتدا در خانه تهیه کنید میتوانید طرز تهیه پفک هندی خانگی را در ادامه مقاله بخوانید.
طرز تهیه پفک هندی از صفر تا صد در خانه کار بسیار راحتی است فقط کمی صبر و زمان لازم دارد ولی در عوض شما یک پفک هندی خانگی کاملا سالم با رنگ های طبیعی دارید که با خیال راحت میتوانید از آن استفاده کنید.
پفک هندی با آرد برنج
مواد لازم پفک هندی خانگی با آرد برنج
آرد برنج | 1 پیمانه |
نمک | خیلی کم |
آب | 4 – 5 لیوان |
طرز تهیه پفک هندی خانگی
• مواد گفته شده را با هم مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
• در صورت تمایل میتوانید رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و بگذارید از حرارت بیوفتد.
• خمیر آماده شده را در قیف ریخته و روی نایلون به فرم دلخواه بریزید و بگذارید به مدت 2 روز خشک شود.
• پفک هندی ها را از نایلون جدا کرده و برعکس کنید تا پشتش هم خشک شود.
• داخل تابه به اندازه ای که دو سوم پفک هندی ها داخل روغن برود، روغن ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود به طوری که به محض انداختن پفک هندی در روغن پف کند و روی روغن بیاید.
• پفک هندی ها را روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
طرز تهیه پفک هندی فلفلی • آرد برنج را با 1 پیمانه آب مخلوط نموده ، هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند سپس روی کاسه را پوشانده و 45 دقیقه بگذارید استراحت کند. • 3 پیمانه آب را داخل یک قابلمه نچسب بریزیدو هنگامی که به جوش آمد، زیره و نمک را اضافه کنید. • مخلوط آرد برنج و آب را از صافی رد کرده و در حالی که مرتب آب داخل قابلمه را هم میزنید، کم کم به قابلمه اضافه کنید تا از گلوله شدن مایع جلوگیری کنید. • شعله را کم کرده و حدود 15 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع شما غلیظ شود. • جوش شیرین و پودر فلفل را نیز اضافه کرده هم بزنید و شعله را خاموش کنید. • در صورت تمایل خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ خوراکی به آن ها اضافه کنید. • وقتی خمیرکمی از حرارت افتاد آن را داخل قیف ریخته و به شکل های مختلف مثل چرخ، مربع دایره ای ، حروف یا هر شکل دلخواه خودتان روی پلاستیک که بهتر است ضخیم باشد بریزید. • سعی کنید ضخامت طرح هایی که میزنید کم باشد تا مغزشان هم خشک شود. پفک هندی های خانگی بعداز 5 روز خشک میشوند و میتوانید در ظرفی دربسته نگهداری کنید. • در صورتی که آرد برنج در دسترس نداشتید میتوانید از دانه های برنج برای تهیه پفک هندی استفاده کنید. • برنج را به مدت 24 ساعت بخیسانید سپس برنج را در صافی بریزید تا آبش کامل کشیده شود. • برنج را با دو پیمانه آب در مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید و از صافی رد کنید تا هیچ دانه درشتی در آن نماند و ترکیبی دوغ یا شیر مانند به شما بدهد. • دو لیوان آب دیگر را به محلول اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، حدود 10 دقیقه مرتب هم بزنید که گلوله نشود. • زمانی که به غلظت فرنی رسید، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود و شعله را خاموش کنید و مثل دستور بالا بقیه مراحل را ادامه دهید. پفک هندی فلفلی
مواد لازم پفک هندی فلفلی
آرد برنج 3/4 پیمانه آب 4 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری دانه زیره 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سبز 1 قاشق چایخوری طرز تهیه پفک هندی فلفلی
پفک هندی با دانه برنج
مواد لازم پفک هندی با دانه برنج
برنج محلی 1 و 1/4 پیمانه آب 4 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه پفک هندی با دانه برنج