کنافه پنیری یکی از دسر های پر طرفدار ترکی می باشد که ماه های خاصی مانند ماه رمضان تهیه می شود در ادامه دستور تهیه این دسر خوشمزه را برای شما آورده ایم.
مواد لازم تهیه کنافه پنیری
- رشته ترکی کادایف: 300 گرم
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای : 200 گرم
- خامه صبحانه:200 گرم
- کره:150 گرم
- پنیر پیتزا:به مقدار لازم
- پودر پسته : برای تزئیین
مواد لازم برای شربت کنافه :
- شکر: 2 پیمانه
- آب: 5 پیمانه
- زعفران دم کرده:به مقدار لازم
- دارچین: به مقدار دلخواه
- عرق بهار نارنج یا گلاب و هل :به میزان دلخواه