بندرعباس از شهرهای محبوب کشورمان است که به دلیل داشتن تنوع بالایی غذاهای محلی، بیشتر شناخته شده می باشد. در این گزارش به اکثر این غذاها اشاره شده است.
غذاهای محلی و معروف بندر عباس و قشم و هرمزگان
استان بسیار زیبای هرمزگان در جنوب کشورمان و در همسایگی خلیج فارس واقع شده است و با توجه به شرایط آب و هوایی خاص دارای غذاهای دریایی مخصوصی نیز می باشد. شرایط آب و هوایی سبب شده تا شاهد غذاهای متنوع و رنگا رنگی در این منطقه باشیم ، اغلب ادویه های مورد استفاده ی غذاها در این استان هندی است و گاهی غذاهای هندی نیز طبخ می شود.
مسافرت به هرمزگان با تست غذاهای خوشمزه زیبایی های این سفر را برای هر گردشگری بیشتر ماندگار می کند. استان هرمزگان دارای مردمانی مهمان نواز و خونگرم می باشد و با غذاهای خوشمزه ی دریایی از ماهی کباب گرفته تا سس های گوناگون با نان های گرم و خوشمزه در طول سال پذیرای مهمانان و توریست های عزیز می باشند. چنانچه علاقه مند به آشنایی با فرهنگ غذایی این منطقه می باشید این بخش از آشپزخانه را از دست ندهید.
نان تمشی
این نان خوشمزه در بیشتر مناطق هرمزگان طبخ می شود و آن را با تخم مرغ و پنیر آن را تهیه می کنند. در جزیره ی هرمزگان نان تمشی را با یک روش متفاوت تهیه می کنند ، اهالی هرمزگان برای تهیه ی نان تمشی از گلک استفاده می کنند. ماده ی اصلی برای تهیه ی نان تمشی آب سرخ است که بعد از ته نشین شدن مورد استفاده قرار می گیرد.
افزودن آب سرخ به نان تمشی موجب خوشمزه و خوشبو شدن نان می شود ، تمشی با مهیاوه خورده می شود و می توان به عنوان یک وعده غذای کامل از آن استفاده کرد.