در گزارش زیر طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی را به شما آموزش میدهیم.
برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آنها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.
مواد مورد نیاز
۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد پیاز خلال شده
۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
½ پیمانه شیر
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل
طرز تهیه
گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیازها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینیها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.
نکته: اگر میخواهید با سیب زمینیها شروع کنید آنها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینیها قهوهای نشود.
کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری
نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحتتر است.