خوردن مرغ خام برخلاف باورهایی که از گذشته وجود دارند، می تواند منجر به عوارض شدیدی در بدن هر یک از ما شود که در طول چند روز همراه ما خواهد بود.
بلایی که خوردن مرغ خام به سرتان می آورد
گرچه گیاه خواری در حفظ سلامت بسیار تأثیرگذار است اما مصرف مقداری گوشت قرمز و سفید که غنی از پروتئین و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند، برای سلامت انسان مفید و ضروری می باشد. متخصصان علم تغذیه توصیه می کنند که انواع گوشت را قبل از مصرف به خوبی بپزید و به صورت خام مصرف نکنید. مصرف خام و نپخته گوشت قرمز و مرغ عوارض مختلفی برای سلامتی بدن دارد و موجب بیمار شدن می شود. وجود باکتری های موجود در انواع گوشت نپخته حتی ممکن است به مسمومیت غذایی بیانجامد که در موارد شدید، شاید حتی به مرگ منجر شود. در این بخش ازسلامت بلاهایی که خوردن گوشت و مرغ خام به سرتان می آورد را بررسی می کنیم.
ای. کولی
مصرف گوشت خام و نپخته یکی از اصلی ترین عوامل وجود مشکل ای. کولی در بدن افراد است که باعث ایجاد علائمی مثل اسهال، استفراغ و دل درد می شود . این علائم معمولاً بین 2 الی 8 روز بعد از خوردن این مواد غذایی اتفاق می افتد و ممکن است تا یک هفته هم به طول بیانجامد. ای. کولی معمولاً روی سطح گوشت خام یافت می شود. بنابراین پخت و پز می تواند این باکتری را از بین ببرد و شما در امنیت کامل و با خیال راحت آن را مصرف کنید. البته بعضی از گوشت هایی که در رستوران ها سرو می شوند، به طور کامل پخته نمی شوند و در نتیجه ممکن است هنوز این باکتری را در خودشان داشته باشند. برای اینکه این باکتری از روی گوشت از بین برود، حداقل باید آن را در دمای 145 درجه فارنهایت بپزید تا بتوانید باکتری را از بین برده و از بیماری جلوگیری کنید.