در گزارش زیر طرز تهیه یک دسر خوشمزه و خاص، تارت شیر را به شما آموزش میدهیم.
تارت شیر یکی از دسرهای خوشمزه و معروف آفریقای جنوبی است که با یک لایه خمیر و خامهای از شیر، شکر، تخم مرغ و آرد درست میشود. به روشهای مختلفی میتوان این دسر را درست کرد که در این مطلب یکی از روشهای درست کردن تارت شیر آورده ایم.
مواد مورد نیاز
½ پیمانه کره آب شده
۱ پیمانه شکر سفید
۱ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
مقدار کمی نمک
۴ پیمانه شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد
۲ و ½ قاشق غذاخوری نشاسته
½ پیمانه شکر سفید
۲ عدد تخم مرغ زده شده
½ قاشق چای خوری پودر دارچین
دستور تهیه تارت شیر
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
تمام مواد مورد نیاز را فراهم کنید.
نصف پیمانه کره و ۱ پیمانه شکر را داخل ظرفی ریخته و با همزن بزنید.
سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید.
در ظرف دیگری ۲ پیمانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
خمیر را کف و کنارههای قالبهای تارت صاف کنید.
قالبها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. تا زمانی که رنگ آن طلایی متمایل به قهوهای شود.
شکر، وانیل، یک قاشق غذاخوری کره را داخل ظرف بزرگی با هم ترکیب کنید.
گاز را روشن کنید و روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد آن را از روی گاز بردارید.
در ظرف دیگری ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد، نشاسته و ½ پیمانه شکر را با هم ترکیب کنید.
سپس دو عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا مواد نرمی به دست بیاید.
دستور تهیه تارت شیرسپس آن را به مخلوط شیر اضافه کنید.
دوباره ظرف را روی گاز قرار دهید تا بجوشد و به مدت ۵ دقیقه آن را مدام هم بزنید.
سپس مخلوط آماده شده را روی خمیری که کف قالب پخته اید بریزید.
در نهایت آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.