خشک کردن نعناع روشی برای نگهداری برگ های این گیاه است که به روش های مختلفی قابل انجام می باشد، رعایت نکات مهم در حین خشک کردن نعناع مهم است.
آموزش خشک کردن نعنا به تمام روش های ممکن
یکی از سبزی هایی که معطر، پر خاصیت و دارای مزه دلپذیر است نعنا نام دارد. هنگام فرا رسیدن تابستان کدبانو های ایرانی این سبزی را خریداری کرده و آن را خشک کرده و در غذاهایی که طبخ می شود، از آن استفاده می کنند. شاید به گوش شما هم رسیده باشد که عده ای می گویند نعنا زمانی که خشک شود تغییر رنگ می دهد و سیاه می شود. ما به شما اطمینان خاطر می دهیم زمانی که شما روش های درست را انجام بدهید دچار این مشکل نمی شوید.
روش صحیح برای سیاه نشدن نعنا ها این است که آن ها را در سایه خشک کنید نه در معرض تابش خورشید و بهتر است در جای خنک که هوا جریان دارد خشک شود. خشک کردن این سبزی لذیذ روش های گوناگونی دارد که ما در این بخش به شما خواهیم گفت پس با ما همراه باشید.
روش اول ؛ خشک کردن معمولی نعناع
نعنا را از زمین های کشاورزی خریداری کنید، زمانی که شروع به پاک کردن آن کردید حواس جمع باشید تا گل و برگ های سیاه، خراب و کپک زده را جدا کنید و دور بیاندازید زمانی که پاک کردن نعنا ها تمام شد می توانید آن ها را در آب سرد قرار دهید و در صورت دلخواه کمی مایع ظرفشویی بیافزایید این کار موجب می شود خاک، گرد و غبار، باکتری یا اجسام خارجی از سبزی خارج شود، پس از اینکه اطمینانتان جلب شد آن را در صافی یا آبکش ریخته تا آب های اضافی خارج شود. اکنون نوبت این است که نعناع ها را روی دستمال یا حوله یا کیسه تمیزی که خاصیت جذب آب را داشته باشد، قرار دهید تا آب اضافه خارج زمان و به مرور زمان خشک بشود.