ظروف سنگی از قدیمی ترین و بهترین ظروف برای پخت و پز غذاهای آبکی می باشند. پختن غذا در این ظروف، طعم غذای شما را بسیار عالی و متفاوت می کند.
آنچه پیش از استفاده از دیگ سنگی باید بدانید
در زمان های گذشته مردم برای پخت و پز غذا از ظروف سنگی و مسی استفاده می کردند، اما امروزه شاهد انواع ظرف های لعابی، تفلون، شیشه ای، سرامیکی و ... هستیم که موجب بروز انواع سرطان ها می شوند، چرا که با گذشت زمان و استفاده ی بیشتر از این ظروف کم کم قسمت هایی از ظرف جدا شده و از طریق غذا وارد بدن گردیده و در نهایت بیماری هایی را به وجود می آورند.
استفاده از این ظروف باعث تغییراتی در بافت و ساختار غذا می شود چرا که با داغ شدن بیش از حد و سریع ظروف بافت و عناصر مواد غذایی نمی توانند خود را با سرعت بالا تطبیق دهند در نتیجه به مرور زمان به سم و مواد سرطانی تبدیل می شوند.
اگر در طعم غذاهای پخته شده در ظروف سنگی و تفلون دقت کنید در می یابید که تفاوت فاحشی بین این دو غذا وجود دارد، چرا که غذای طبخ شده در ظروف سنگی از کیفیت و طعم خیلی خوبی برخوردار است.
ظروف سنگی از دیرباز برای پخت و پز مناسب ترین ظروف بودند و همچنین آبگوشت و دیزی های پخته شده نیز در این ظروف واقعا خوشمزه هستند. اگر دیزی سنگی میل کرده باشید حتما این مطلب را تصدیق خواهید کرد.
در این بخش مطالب سودمندی در رابطه با روش ترمیم دیگ سنگی ترک خورده و مهیای دیگ سنگی نو برای پخت یا همان آب بندی دیگ سنگی را آماده کرده ایم.