نان سیر یک پیشغذای محبوب ایتالیایی است که ترکیب سیر تازه و پنیر پیتزا از مواد اولیه آن است. این فستفود خوشمزه که با روشهای مختلف تهیه میشود، در کنار پیتزا، سیب زمینی پنیری و انواع ساندویچها طرفداران خاص خود را دارد.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. نان سیر یک پیش غذای لذیذ و مشهور ایتالیایی است که در کنار پیتزا، سیب زمینی پنیری و انواع ساندویچها طرفداران خاص خود را دارد. این فست فود خوشمزه که ترکیب پنیر پیتزا با سیر تازه از مواد اولیه آن است، به روشهای گوناگونی تهیه میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه نان سیر با دو روش ساده و فوری و کمی زمانبر تقدیم حضور شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای پخت نان سیر به روش ساده و فوری
سیر تازه: ۱۰ حبه
پنیر پیتزای موتزارلا: ۳۰۰ گرم
نان تست: ۵ عدد
نمک: به میزان لازم
جعفری یا ریحان خشک: به میزان لازم
مواد لازم برای پخت نان سیر به روش زمانبر
سیر تازه: ۱۰ حبه
پنیر پیتزای موتزارلا: ۳۰۰ گرم
نمک: به میزان لازم
جعفری یا ریحان خشک: به میزان لازم
خمیر جادویی: ۳۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی
شیر یا آب: یک لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی
نمک: یک قاشق مرباخوری سر پر