پای یکی از غذاهای اصیل مصری است که از دوبخش لایه خمیری و مواد میانی تشکیل شده است. پای اسفناج و پنیر یک وعده غذایی سالم، خوشمزه و دارای ارزش غذایی بالاست و یک انتخاب مناسب برای گیاه خواران و کسانی است که رژیم غذایی دارند.
پای نوعی خمیر است که شباهت زیادی به پیراشکی دارد و از دو بخش لایه خمیری و مواد میانی تشکیل شده است. خمیر پای به دو صورت شور و شیرین هم در آشپزی و هم در شیرینیپزی کاربرد دارد. تاریخچه پخت اولین پای به مصر باستان باز میگردد. پایها در آن زمان به صورت نانهای شیرین مسطح و گردی بودند که در مرکز آن عسل میریختند.
پای اسفناج یکی از انواع پای است که به عنوان وعده اصلی غذایی سرو میشود. این نوع پای به دلیل ترکیب اسفناج با پنیر دارای ارزش غذایی بالایی است و طعم دلچسب و متفاوتی دارد. پای اسفناج یک وعده غذایی سالم برای افرادی است که رژیم غذایی دارند و همچنین غذایی مناسب و مغذی برای گیاهخواران محسوب میشود.
مواد لازم برای مواد میانی پای اسفناج
اسفناج پخته: دو لیوان
پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
خمیر پای: به اندازه لازم
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه
قارچ ورقه: یک لیوان
مواد لازم برای تهیه خمیر پای
شیر یا آب: یک لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی
نمک: یک قاشق مرباخوری سر پر