در این مطلب طرز تهیه لقمه کاهو به یکی از سبک های آسیایی را آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.
لقمه کاهو آسیایی یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی است که ماده اصلی آن کاهو و گوشت گاو است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
مواد لازم برای لقمه های کاهو آسیایی
- ۱۶ برگ دوتایی کاهو پیچ
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز بزرگ پوست کنده و خرد شده
- یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- یک چهارم فنجان سس هویسین
- ۲ حبه سیر تازه پوست کنده و رنده شده
- یک قاشق چای خوری سس سویا
- یک قاشق چای خوری سرکه سیب
- یک قاشق چای خوری ترشی زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق چای خوری سس قرمز تند
- یک دسته پیازچه
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
- یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
طرز تهیه لقمه های کاهو آسیایی
کاهو را با دقت بشویید و آبکش کنید. سعی کنید کاهو را دولایه بردارید تا در هنگام پیچیدن نشکنند.
آماده سازی مواد داخل لقمه های کاهو: کمی روغن در یک تابه متوسط بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. گوشت چرخ کرده را به پیازها بیفزایید و برای ۵ تا ۷ دقیقه خوب تفت دهید تا بپزد. سپس سس هویسین، سس سویا، سرکه، سس فلفلی و زنجبیل را در تابه بریزید و خوب هم بزنید.در ادامه به ترتیب فلفل دلمه ای، پیازچه، سیر و روغن کنجد را به مواد داخل تابه اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید. کاهو ها را در یک سینی قرار دهید و با کمک قاشق از مواد در آن ها بریزید. شما می توانید آن ها را به صورت دلمه نیز بپیچید و سرو کنید.
اطلاعات مواد مغذی لقمه های کاهو آسیایی
- ۳۸۸ کالری
- ۲۲٫۳ گرم چربی
- ۲۴٫۳ گرم کربوهیدرات
- ۲۳٫۴ گرم پروتئین
مواد لازم برای سس هویسین (مخصوص غذاهای چینی)
- سس سویا 4 قاشق
- کره بادام زمینی 2 قاشق
- عسل 1 قاشق
- سرکه سفید 2 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1/8 قاشق چایخوری
- سس تند 20 قطره
- فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس هویسین
تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه یا ظرف کوچک مخلوط کنید و آن را روی غذای دلخواهتان بریزید و یا کنار گوشت یا خوراکها سرو کنید.