با آمدن فصل بهار و رسیدن برگهای تازه درخت انگور پخت غذای محبوب دلمه برگ مو رونق پیدا میکند. بسیاری از ما دوست داریم این غذای لذیذ و پر طرفدار را در همه فصول سال تهیه کنیم. در این مطلب با آموزش روشهای نگهداری برگ مو در منزل همراه ما باشید.
یکی از غذاهای محبوب ایرانیها دلمه برگ مو است که اصالت آن به شهر تبریز بر میگردد. پخت این غذای خوشمزه در فصل بهار و با رسیدن برگهای تازه درخت انگور رونق میگیرد. بسیاری از طرفداران دلمه برگ مو دوست دارند این غذا را در همه فصول سال در منزل تهیه کنند، به همین دلیل به ذخیره برگ درخت انگور در فصل بهار و تابستان اقدام میکنند. سالم و تازه ماندن برگ مو برای استفاده در فصول دیگر سال اهمیت زیادی دارد.
در ادامه این مطلب برآنیم تا آموزش سه روش نگهداری از برگ مو در منزل را با شما به اشتراک بگذاریم.