مواد و طرز تهیه آبگوشت در شهرهای مختلف، متفاوت است. برخی افراد برای طعم و عطر خوش و بی نظیر آبگوشت، سبزی های معطری در تهیه آن استفاده می کنند.
چه سبزی هایی را در آبگوشت می ریزند؟
آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در استان ها و شهرهای مختلف ایران آن را به شیوه ها و با مواد مختلفی می پزند اما موادی مانند گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله تازه، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا از اجزای اصلی تهیه آن هستند.
برخی از افراد برای اینکه آبگوشت طعم و عطر بی نظیری داشته باشد، ادویه و سبزی هایی را به آن می افزایند. اگر شما هم دوست دارید آبگوشتی متفاوت بپزید، سبزی های زیر را به آبگوشت خود بیافزایید.
سبزی های معطری که در آبگوشت می ریزند
برای اینکه آبگوشت شما طعم خوب و بی نظیری داشته باشد، این سبزی ها را داخل آن بریزید:
جعفری و ترخون خشک، سبزی دیزی سنگی
همانطور که گفتیم آبگوشت در برخی شهرهای ایران متفاوت پخته می شود. کرمانی ها به دیزی سنگی و آبگوشت سبزیجات معطری همانند جعفری و ترخون خشک اضافه می کنند. آبگوشت نذری کرمانی ها که درون آن سبزیجات معطر (شنبلیله، ترخون و جعفری) ، برگه میوه های خشک (به، هلو و زردآلو)، گردو و زیره و گاهی خرما می ریزند ، با نان سرو می شود و طعم بسیار خوبی دارد.