امروز فینگرفود پایه ثابت جشنها و مهمانیهاست و نوع جدیدی از غذاست که میتوان آن را بدون استفاده از کارد و چنگال و تنها با استفاده از انگشتان دست میل کرد. کاناپ به معنای ساندویچ روباز یکی از انواع فینگرفود است.
فینگرفود به معنی غذای انگشتی است و منظور غذایی است که بتوان بهسادگی با انگشت آن را خورد. درواقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزارهایی مانند کارد، چنگال و قاشق میل کنید، یک نوع فینگرفود است. امروز در میهمانیها و منوهای غذایی فینگرفودها جایگاه ویژهای پیدا کردهاند و پای ثابت تولدها و مهمانیهای دوستانه شدهاند.
یکی از فینگرفودهای جذاب و خوشمزه که فرآیند آمادهسازی آن هم بسیار آسان است، کاناپ به معنای ساندویچ روباز است. اگر مهمانی یا جشنی در پیش دارید، کاناپ یکی از گزینههای مناسبی است که هم میز شما را زیبا و چشمنواز میکند و هم خوشمزه است و درعین حال خیلی سریع آماده میشود.
کاناپ را میتوانید در انواع مختلف مثل کاناپ مرغ، ژامبون، سبزیجات، الویه و ... تهیه کنید و در یک سینی بزرگ در کنار هم بچینید. در این دستور طرز تهیه کاناپ تن ماهی را آموزش میدهیم؛ اما برای درست کردن انواع مختلف کاناپ کافیست فقط مواد اولیه آن را تغییر بدهید.
مواد اولیه لازم برای تهیه کاناپ تن ماهی برای ۴ نفر
نان تست: ۱۶ عدد
کنسرو تن ماهی: ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه حلقهای خرد شده: ۱۰ ساقه
خیارشور: ۵ عدد
آبلیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل: به میزان لازم
سس مایونز: به میزان لازم