به دلایل فواید فوق العاده پودر گشنیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما آیا می دانید سرآشپزها در چه غذاهایی از پودر گشنیز استفاده می کنند؟
نکات استفاده از پودر گشنیز در غذاها
گشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده نمود. در این بخش با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.
از پودر گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟
از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهای زیر استفاده نمود:
- انواع آش
- انواع سوپ
- انواع کتلت و کوکو
از پودر تخم گشنیز در غذاهای مختلف زیر استفاده کنید: برای تهیه پودر گشنیز در خانه گشنیز تازه را تهیه نمایید و برگ های گشنیز را بشویید و بر روی پارچه تمیزی پهن کرده و در آفتاب قرار دهید تا خشک شود. سپس آن ها را آسیاب کنید. برای تهیه پودر تخم گشنیز، تخم گشنیز را خریداری کرده و بشویید، سپس اجازه دهید که پودر گشنیز خشک شده و سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته و پودر کنید. گشنیز سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است و دارای فواید زیر است: پودر تخم گشنیز را دور از رطوبت و محیط های مرطوب نگهداری کنید زیرا رطوبت باعث ایجاد چسبندگی و گوله گوله شدن در ادویه جات می شود. برای حفظ کیفیت پودر تخم گشنیز آن را دمای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.از پودر تخم گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟
طرز تهیه پودر گشنیز در خانه
فواید پودر گشنیز
شرایط نگهداری و مصرف