خورش بامیه یکی از خورش های پرطرفدار ایرانی می باشد که طرز تهی آسانی دارد شما با در نظر گرفتن برخی نکات می توانید این خورش را به عالی ترین شیوه تهیه کنید.
نکات تهیه خورش بامیه
خورش بامیه یکی از اصیل ترین وخوشمزه ترین خورش های ایرانی می باشد. شما با در نظر گرفتن برخی تکنیک ها و نکات می توانید این غذا را به آسانی و با طعم دلپذیر تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
دستور تهیه اصلی و بی نظیر خورش بامیه
- بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد.
- در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند.
- می توانید هنگام طبخ یک عدد چوب دارچین نیز به این خورش اضافه کنید و در انتهای پخت از خورش خارج کنید.
- اگر از رنگ خورش راضی نیستید می توانید کمی رب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کنید.