کوکو سبزی یکی از ساده ترین و پرطرفدارترین غذاها می باشد. برخی افراد هنگام پخت این غذای خوشمزه به مشکلاتی برمیخورند که هر کدام علت و راه حل خاصی دارد.
دلیل و راه حل مشکلاتی که در پخت کوکو سبزی پیش میاد
کوکو سبزی جزو غذاهای پرطرفدار و سالمی است که از ترکیب سبزیجات خوش عطر و طعم با تخم مرغ تهیه می شود. کوکو سبزی خوشمزه و کم هزینه بوده و به عنوان وعده اصلی شام ایده آل می باشد. برای تهیه کوکو سبزی خوشمزه از زرشک و گردو و ادویه های خوش عطر استفاده می کنند.
بسیاری از کدبانوهای ایرانی در طبخ این نوع کوکو مهارت زیادی دارند و کوکو های آنان تلخ نشده، وا نمی رود و خیلی خوب پف می کند. اگر شما با این مشکلات در زمان تهیه کوکو سبزی روبرو هستید، پیشنهاد می کنیم این بخش را مطالعه نمایید.
طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله ی کوکو سبزی را در مطلب " آموزش صفر تا صد پخت کوکو سبزی " گفته ایم و میتوانید با مراجعه به آن میتوانید طرز تهیه ی این کوکوی خوشمزه را کامل از نزدیک مشاهده کنید.
چرا کوکو سبزی تلخ میشه؟
سبزی کوکو شامل سبزی های معطر گشنیز، ریحان، ترخون، سیر، تره، جعفری و شوید است. اندازه این سبزی ها با هم متفاوت است و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره و بعد جعفری و گشنیز و شوید تشکیل می دهد. اگر نسبت سبزی ها در کوکو سبزی به خوبی رعایت نشود و بیش از حد از گشنیز در تهیه این نوع کوکو استفاده شود، کوکو سبزی تلخ خواهد شد.
برخی از افراد هنگام تهیه کوکو سبزی با مشکلاتی چون وا رفتن این کوکو روبرو می شوند. دلیل وا رفتن کوکو این است که شما از تخم مرغ و آرد کافی استفاده نمی کنید و سبزی شما آب می اندازد. اگر برای تهیه کوکو سبزی از سبزی یخ زده استفاده می کنید، ممکن است به دلیل خارج شدن از حالت انجماد، کوکوی شما آب بیاندازد و همین آب اضافه باعث وا رفتن کوکو سبزی شود. زمان تهیه کوکو سبزی بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید و اگر از سبزی منجمد استفاده می کنید، اجازه دهید یخ سبزی کامل آب شود، سپس آب سبزی را کاملا با دست بگیرید و یا در آبکش قرار داده تا آب سبزی خارج گردد. شما می توانید برای جلوگیری از آب انداختن سبزی، سبزی را پس از اینکه یخ سبزی بازشد، آن را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید سبزی خنک شود. سپس در ظرف جدا تخم مرغ و ادویه را مخلوط کرده و به سبزی اضافه نمایید. اگر برای تهیه کوکو سبزی با کف کردن روغن مواجه می شوید، برای رفع این مشکل: علت پف نکردن کوکو سبزی این است که حجم سبزی نسبت به تخم مرغ کم می باشد. اگر کوکو سبزی شما می چسبد ممکن است از آرد و تخم مرغ کمی استفاده می کنید و یا زمانی که روغن خوب داغ نشده سبزی را در تابه سرخ می کنید. اگر می خواهید کوکوی شما به تابه نچسبد، از تابه نچسب استفاده نمایید و بعد از داغ شدن روغن کوکو را در روغن بریزید و سرخ کنید و وقتی یک طرف کوکو سفت شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ گردد. چرا کوکو سبزی وا میره؟
برای وا نرفتن کوکو سبزی:
چرا کوکو سبزی آب میندازه؟
چرا کوکو سبزی کف میکنه؟
چرا کوکو سبزی پف نمیکنه؟
برای پف دار شدن کوکو سبزی:
چرا کوکو سبزی میچسبه؟