طرز تهیه کباب تابه ای خیلی راحت است و برای وقت هایی که هوس غذای کبابی کرده اید میتواند گزینه خوبی باشد تا به سراغ کباب تابه ای یا کباب دیگی بروید. اگر میخواهد کباب شما نرم و باسس باشد میتواند “کباب تابه ای با سس گوجه” را امتحان کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای با سس گوجه :
- گوشت چرخ کرده :600 گرم
- فلفل دلمه :1 عدد
- فلفل سبز :1 عدد
- سیر :2 حبه
- پیاز :2 عدد متوسط
- گشنیز:1 دسته متوسط
- نمک :1 قاشق چایخوری
- زنجبیل :1 قاشق چایخوری
- سماق :¼ قاشق چایخوری
- زیره سبز :¼ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :½ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کباب :
- گوجه فرنگی :4 عدد
- آب گوشت :نصف لیوان
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق غذاخوری
کباب تابه ای با سس گوجه خانگی ابتدا پیازها ، سیر، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافیشان را به طور کامل بگیرید.کاسه مناسبی را انتخاب کنید و سبزیجات رنده شده را داخل آن بریزید. گوشت چرخ کرده را با زیره، پودر سماق، زنجبیل ، مقداری فلفل قرمز و نمک به کاسه پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.گشنیز را ریز خرد کنید و بقیه مایه گوشت اضافه کنید. حالا مواد را به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.با سلفون روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد با هم مزه دار شوند. بعد از منسجم شدن مایه کباب ، تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و با کمی روغن چرب کنید. سپس مایه کباب را به صورت تکه های کوچک مانند کتلت، یا به صورت یک تکه در کف تابه قرار دهید و حرارت را ملایم کنید. پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرش نیز بپزد. بعد از آماده شدن کباب ها ، آنها را از تابه خارج کنید و سس کباب را آماده کنید. برای سس کباب ابتدا کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. تا بوی خامی رب گرفته شود.گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به همراه آب گوشت به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس با هم یکدست شوند. اجازه دهید سس کمی بجوشد و غلیظ شود.سپس کباب های سرخ شده را درون سس قرار دهید و کمی زمان دهید تا به خورد کباب ها برود و آب اضافی آن کشیده شود. کباب تابه ای خوشمزه با سس گوجه فرنگی آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه :