برای تهیه یکی از مخلفات خوش طعم و البته پرطرفدار "ترشی" برخی افراد دچار مشکل می شوند، به طوری که از میزان لازم آب و سرکه برای تهیه ترشی اطلاع ندارند.
راهنمای رعایت نسبت سرکه و آب در ترشی
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه ای است که با انواع غذاهای ایرانی سرو می شود و طرفداران زیادی دارد. در قدیم برای جلوگیری از فساد زودهنگام سبزی ها آنها را درون سرکه می ریختند و نگهداری می کردند اما امروزه ترشی به یکی از دورچین های غذا تبدیل شده است که انواع مختلفی دارد. برای تهیه انواع ترشی به جز مواد دیگر که در ترشی های مختلف متفاوت است، از سرکه و آب استفاده می شود اما آیا می دانید در ترشی چه میزان آب و چه قدر سرکه بریزید؟ برای دانستن پاسخ سوال خود این بخش از را مطالعه نمایید.
در ترشی چقدر آب و سرکه بریزم؟
نسبت آب و سرکه در انواع ترشی متفاوت است، بنابراین به دستورالعمل به طور دقیق عمل کنید و ترکیب سرکه و آب داده شده در دستور را تغییر ندهید چرا که همین میزان تعیین شده در هر دستورالعمل در واقع همان نسبت آب و سرکه در ترشی است.
باید بدانید که هیچ نسبت مشخصی در مورد آب و سرکه ترشی وجود ندارد که برای همه نوع ترشی و شور قابل استفاده باشد و شما بایستی با توجه به دستورالعمل و ذائقه ی خود برای انواع ترشی این نسبت را تعیین کنید.