سس فرانسوی یکی از خوشمره ترین سس ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگی
سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها به کار میرود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه شما را با طرز تهیه سس فرانسوی آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم میزان لازم مرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود. مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید. مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید. مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید. سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان....مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
آب نصف پیمانه سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) نصف پیمانه پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات 1 عدد سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ روغن زیتون یک پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سس فرانسوی
نکات مهم