برای تهیه غذاهای خوشمزه باید ابتدا اصول نگهداری ادویه ها در آشپزخانه را فرا بگیرید تا مطمئن شوید طعم خود را به مرور زمان از دست نمی دهند.
ادویه ضروری ترین طعم دهنده در هر ماده غذایی محسوب می شود. نباید ادویه ها را در انتهای کابینت بیندازید یا کنار ماهتابه گرم نگه دارید. مطمئن باشید چنین ادویه ای کارآمد نخواهد بود. اگر می خواهید مدت زمان طولانی ادویه ها را داشته باشید، حتماً باید در نگهداری از آن ها مراقبت کافی را به عمل بیاورید. هنگامی که صحبت از ایده های نگهداری از ادویه ها می شود، باید ها و نباید هایی وجود دارد که باید آن ها را در ذهن خود نگه دارید.
ادویه شبیه به بسیاری از محصولات ، نکات مراقبتی خاصی دارد که باید آن ها را در نظر بگیرید تا بتوانید بیشترین استفاده را از آن ها داشته باشید. محل نگهداری ادویه جات بسیار مهم است. در مطلب " علامت خراب شدن ادویه ها و سبزی خشک شده " به طور کامل درباره نگهداری و .. ادویه گفتیم و شما با کلیک روی این مطلب میتوانید به راحتی تمامی اطلاعات آن را مشاهده کنید، علاوه بر این اگر شما نیازمند اطلاعات بیشتر هستید.
ادویه ها را به یکباره داخل ماهتابه داغ نریزید
متخصصان و آشپزان پیشنهاد می کنند که ادویه ها را داخل ماهیتابه داغ نریزید. ادویه ها باید برای طعم دهی مناسب به غذا در یک محل خشک نگهداری شوند. هنگامی که آن ها را به یک باره داخل یک ماهیتابه داغ می ریزید، بخار می کنند. این بخار ممکن است شکل ادویه را از بین ببرد و یک حالت خمیری به آن بدهد و بافت و مزه آن را تحت تاثیر قرار دهد.
پس سعی کنید آن ها را در یک محیط خشک نگهداری کنید و همیشه شیشه های نگهدارنده ادویه جات را تکان دهید و با قاشق ادویه را بیرون بیاورید. حتماً به مقداری که نیاز دارید، ادویه را بردارید و ادویه اضافی از داخل شیشه بیرون نیاورید.
برای برداشتن ادویه از قاشق خیس استفاده نکنید
هرگز نباید به ادویه ها رطوبت دهید. رطوبت برای ادویه بسیار مضر است و حتماً باید آنها را خشک نگه دارید. سعی کنید به همان مقداری که می خواهید ادویه ها را بردارید و هرگز از قاشق خیس استفاده نکنید. اگر قاشق شما خیس است، حتما باید صبر کنید تا خشک شود. ادویه ها گران قیمت نیستند. پس اگر احساس کردید که ادویه خراب شده است، بهتر است آن را به طور کامل دور بریزید.