سیب زمینی پنیری یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که در کافهها و رستورانها با روشهای گوناگون سرو میشود و طعم بسیار ویژهای دارد.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. سیب زمینی پنیری یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست و یکی از پیش غذاهای معروف و محبوب رستورانها در سراسر دنیاست.
این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی و پنیر پیتزا بسیار پر کالری است؛ بنابراین به عنوان وعده غذایی اصلی بهویژه برای وعده ناهار بسیار مناسب است؛ همچنین در این نوع طبخ از آنجا که سیب زمینی آبپز میشود و سرخ کرده نیست، برای کودکان که به فست فود علاقه دارند، بسیار مناسبتر است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی پنیری همراه با نکات مهم و فوت و فنهای تهیه این نوع سیب زمینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیری
سیب زمینی ریز: نیم کیلو
سیر: ۲ حبه
جعفری تازه: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۳ عدد
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم