خوراک لوبیا جزء خوشمزه و محبوب ترین غذاها در سراسر دنیا است. به کمک ترفند های مهم برای پخت این خوراک میتوانید خوش طعم ترین خوراک لوبیا را بپزید.
خوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف ترین غذاهای کنسروی شناخته می شود. این غذای سالم را می توان با رسپی های متعددی طبخ کرد.
لوبیاها را بخیسانید
برای اینکه لوبیای شما زودتر بپزد و نفخ آن گرفته شود، باید ابتدا لوبیاها را در کاسه ای بزرگ ریخته و به مدت 6 ساعت خیس دهید، در این مدت 2 مرتبه آب آن را تعویض نمایید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا چیتی ندارید، می توانید یک عدد خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید. خیار موجب می شود که نفخ لوبیا از بین برود.
برای اینکه طعم خوراک لوبیا شما عالی شود، پیاز داغ و سیرداغ فراموش نکنید. پیاز و سیر را بشویید و نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم درون تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. برای خوشمزه ترشدن خوراک لوبیا، گوجه فرنگی را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد کنید. گوجه ها را مدام تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد کمی رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید. برای غلیظ و خوشمزه شدن خوراک لوبیا، سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد نمایید. می توانید سیب زمینی را خام درون خوراک لوبیا بریزید و یا اینکه داخل تابه ای روغن مقداری تفت دهید اما نباید سیب زمینی ها سرخ شوند. شما می توانید سیب زمینی را به صورت پوست کنده و سالم درون خوراک لوبیا بیاندازید و پس از پخت از خوراک لوبیا خارج کرده و پوره اش کنید و دوباره به خوراک بیافزایید. قارچ ها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود، سپس به خوراک لوبیا بیافزایید و بگذارید بجوشد تا حسابی جا بیافتد. یکی از رازهای خوشمزه شدن خوراک لوبیا افزودن ادویه به آن است. می توانید برای خوش طعم و خوش رنگ شدن خوراک لوبیا ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه نمایید. دقت کنید استفاده از زردچوبه و مقداری زیادی رب رنگ خوراک لوبیا را تیره می کند. در صورت تمایل برای طعم دادن به خوراک لوبیا می توانید کمی پودر دارچین و پودر سماق و گلپر به این غذای سالم اضافه کنید. برای غلیظ شدن خوراک لوبیا مقدار کمی آرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه کوچک تفت دهید و سپس به خوراک لوبیا اضافه کنید تا غلیظ تر شده و آبکی نباشد. همانطور که میدانید غذایی خوشمزه تر است که حسابی جا افتاده باشد، پس بگذارید خوراک لوبیا شما خیلی خوب بپزد. برای سرعت بخشیدن به روند پخت خوراک لوبیا می توانید آن را در زودپز به صورت نیم پز بپزید و سپس سس، قارچ و... خوراک را به صورت جداگانه تهیه کنید و با لوبیا ترکیب کنید و دوباره برای چند دقیقه روی گاز قرار دهید تا جا بیافتد.پیاز داغ و سیرداغ فراموش نشود
سس تهیه کنید
سیب زمینی بیافزایید
قارچ را فراموش نکنید
با ادویه طعم ببخشید
آرد گندم لعاب لوبیا را بیشتر می کند
اجازه دهید خوراک لوبیا خوب بپزد
نکات دیگر برای طعم بخشیدن به خوراک لوبیا