شما با خشک کردن سبزیجات به آنها رنگ و لعاب خاصی میدهید و مدت زمان استفاده از سبزیجات را طولانی تر میکنید.
آموزش روش های مختلف خشک کردن شوید و نگهداری آن
شوید خشک یکی از سبزی های پر کاربرد در آشپزی است. طبیعت شوید گرم و خشک است و برای افزودن به غذاهای ایرانی با طبع سرد مناسب می باشد. شوید خشک را می توان به صورت آماده از بازار تهیه نمود اما برای اطمینان از تمیزی و کیفیت شوید خشک می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.برای خشک کردن شوید در منزل این بخش را مطالعه نمایید. برای تهیه شوید خشک می توانید از روش های زیر استفاده کنید.
استفاده از شوفاژ و بخاری از راه های استفاده از وسایل گرمایشی برای خشک کردن شوید در زمستان است. برای خشک کردن شوید روی بخاری و شوفاژ: شویدهای خشک شده را درون ظروف شیشه یا پلاستیک که از قبل شسته و کاملا خشک شده اند، بریزید. شوید های خشک شده را در ظرف دربسته و در محیطی خشک، خنک و دور از تابش نورخورشید قرار دهید. باید بدانید مدت زمان نگهداری از شوید خشک شده نهایتا یک سال است و بعد از آن خاصیت و کیفیت خود را از دست خواهد داد.طریقه خشک کردن شوید به روش سنتی در منزل
طریقه خشک کردن شوید با پنکه
نحوه خشک کردن شوید در ماکروفر
خشک کردن شوید روی بخاری
نکات مهم در خشک کردن شوید
ظروف مناسب نگهداری شوید خشک