ادویه از مواد اصلی انواع غذاهاست. اگر به دلایلی ادویه غذا زیاد شد و غذاهای شما ترش، تند، تلخ و شور شد نگران نباشید زیرا روش هایی برای رفع ادویه غذا وجود دارد.
آشپزی بدون استفاده از ادویه ها غیرممکن است و ادویه جات نقش مهمی را در غذاهای روزانه ما ایفا می کنند. بسیاری از افراد برای طعم و مزه دارکردن غذاها از ادویه استفاده می کنند اما گاهی به دلایل مختلف و یا اشتباه و شُل بودن درب ادویه درون غذای خود ادویه زیادی ریخته و غذاهایشان ترش، تند، تلخ، شور و... می شود.
چگونه شوری غذا را رفع کنیم؟
اگر بیش از حد نمک در غذا ریخته اید و غذایتان شور شده:
- یک قند داخل یک قاشق بگذارید و آن قاشق حاوی قند را داخل قابلمه غذای خود قرار دهید، به طوری که قند آب نشود و پس از لحظاتی قاشق و قند را از داخل غذا بردارید.
- یک سیب زمینی بکنید و آن را در داخل غذای در حال جوش بیندازید و وقتی نمک توسط سیب زمینی جذب شد، سیب زمینی را از داخل آن خارج کنید.
- برای رفع شوری خوراک سبزی یا گوشت چند تکه آناناس یا سیب را داخل غذا بریزید و سپس از غذا در آورید.
- برای رفع شوری آبگوشت یا خورشت آبکی مقداری آب به آن بیافزایید یا مقداری از آب شور آن را تخلیه کرده و با آب جدید جایگزین کنید.
- اگر برای پخت غذا وقت دارید، مقداری از مواد اولیه به غذا بیافزایید.
- وقتی غذا سرد است مزه شوری آن بیشتر احساس میشود، پس وقتی غذایتان شور هست بهتر است غذا را با دمای بالا سرو کنید در واقع می توان گفت حقیقت فرار کنید.
- از داروخانه یک اسفنج بهداشتی خریداری کنید و آن را داخل غذا قرار دهید تا نمک غذا را به خود بگیرد.
- برای کاهش طعم شوری غذا از مواد اسیدی مثل عصاره مرکبات، گوجه فرنگی، سرکه و ترشی استفاده کنید.