پخت نان ترکی پیده در 20 دقیقه انجام می شود اما باید خمیر را از 2 ساعت قبل آماده کرده باشید. این نان تقریبا شبیه نان بربری است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.
نان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب میدانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند.
مواد لازم برای تهیه نان پیده
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | 3 تا 4 پیمانه |
شیر ولرم | 1 پیمانه |
آب ولرم | ½ پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیر مایه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای رومال
مواد لازم | مقدار لازم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
کنجد و سیاه دانه | 1 قاشق غذاخوری |
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد . نان ترکی پیده را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .مراحل تهیه نان پیده
مرحله اول:تهیه خمیر
مرحله دوم:باز کردن خمیر
مرحله سوم:رومال کشی
مرحله چهارم:پخت نان
نکات مهم
نکات تکمیلی در مورد نان ترکی پیده