آش گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گندم(سبزوار) در ادامه با ما همراه باشید.
آش گندم یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند دیگر آش های سنتی ایران حاوی سبزیجات معطر و انواع حبوبات است ، البته همانطور که از نام این آش مشخص است ماده اصلی تشکیل دهنده آن گندم می باشد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر آش گندم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش گندم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سنتی آش گندم(سبزوار) با ساعد نیوز همراه باشید. ابتدا حبوبات را به جز عدس جداگانه میپزیم.سپس در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ كرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را كمی در آن تفت داده و به همراه آب می پزیم. برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه ریخته، و با آب می گذاریم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد. سپس حبوبات پخته شده، سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و پیاز داغ به آش اضافه می کنیم. در آخر زیره را در روغن تفت داده و به اصطلاح زیره داغ درست می کنیم و با نعناع داغ داخل آش می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتدمواد لازم برای آش گندم(سبزوار)
طرز تهیه آش گندم(سبزوار)