پاناکوتا توت فرنگی یکی از انواع دسرها می باشد که بسیار خوشمزه و سریع است و بافت فوق العاده نرمی دارد و در طعم ها و مزه های مختلفی تهیه می شود. پاناکوتا توت فرنگی برای مهمانی و مجالس بسیار مناسب است شما به دلخواه می توانید این دسر جذاب را در لیوان های تک نفره بریزید و با تکه های میوه ای توت فرنگی سرو کنید.
پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. پاناکوتای توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین پاناکوتا ها است که طعم توت فرنگی تازه در آن احساس می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.
توت فرنگی، شیر، اسانس توت فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید. درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید. مخلوط خامه ژلاتین را درون پوره توت فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون ۶ قالب بریزیزید روی آن ها را بپوشانید و آن ها را درون یخچال حدود ۲۴ ساعت قرار دهید. برای خارج کردن دسرها از قالب، آن ها را به مدت ۳- ۲ ثانیه درون کاسه ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف های مورد نظر برگردانده و قالب ها را از آن ها جدا کنید و ۲۰ دقیقه آن ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند. تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(۲۰ دقیقه)، هر کدام از توت فرنگی ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه ای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود. توت فرنگی ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن ها را آغشته کنید. پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید. ابتدا قالب مورد نظر را آماده می کنید و آن را کمی چرب کنید شما می توانید از لیوان های یک بار مصرف یا شیشه ای نیز استفاده کنید. داخل یک قابلمه یا کاسه ۳ ق غذا خوری آب سرد بریزید و ژلاتین را روی آب سرد ریخته و یکم صبر کنید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید بدین صورت که بر روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود. برگ سبز توت فرنگی را جدا کنید و خوب بشورید سپس از وسط به دو نیم کنید و به آن ۷۰ گرم از شکر دستور را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کم کم توت فرنگی آب انداخته و پخته و نرم شود سپس با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد را خوب میکس و پوره کنید. در ادامه شیر و خامه صبحانه و مابقی شکر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید به طوری که مواد اصلا نجوشد در حدی که گرم شود کافی می باشد. حالا داخل یک کاسه پوره توت فرنگی را ریخته و مخلوط شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید سپس در انتها ژلاتین خنک شده را نیز بریزید و مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و ظرف را برای ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید برای خارج کردن از قالب بهتر است قالب را ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و دور آن را آزاد کنید سپس به راحتی خارج و با تکه های توت فرنگی تزئین کنید.مواد لازم برای پاناکوتای توت فرنگی
طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی
طرز تهیه کمپوت پاناکوتای توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا توت فرنگی روش دوم
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی روش دوم