کوفته از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و محبوب است که با مواد غذایی مختلفی تهیه می شود جهت تهیه ی کوفته فوری با ما همراه باشید .
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از رایج ترین این کوفته ها، کوفته فوری است. در این دستور، کوفته فوری را طبخ می کنیم. برای این که رطوبت آن حفظ شود و آبدار شود، سس نیز کنار آن تهیه می شود و کوفته ها با سس مخصوص پخته می شوند.
یکی از پیاز هارا پوست بگیرید و رنده کنید وآبش را کامل بگیرید.. حالا پیاز رنده شده +گوشت چرخ کرده +آرد نخودچی +نمک +فلفل +زردچوبه + واز همه مهمتر پودر مرزه خشک را بریزید وکامل با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشود...حالا کنار دستتان یک پیاله آب سرد بگذارید ودستتان را آب بزنیدواندازه یهکگردو از مواد گوشتی بردارید وکامل در کف دستتان گردالی کنید و در بشقاب بچینید.. در یک تابه یا قابلمه متوسط ،روغن بریزین وپیاز بعدی را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا کاملا شیشه ای بشوند.. رب را اضافه کنید وبا پیاز یکم تفت بدهید...حالا دو لیوان آبجوش یا اب ولرم اضافه کنید با یکم زردچوبه ،نمک ،فلفل وپودر مرزه خشک ومنتظر باشید تا آب بجوشد حالا کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید وزیر حرارت را کم کنید وبه کوفتتان فرصت پخت بدهید.بعد از سی تا چهل دقیقه کوفته خوشمزه فوری شما آماده است.. هم با نان وهم با برنج مزه عالی دارد...مواد لازم برای کوفته فوری
طرز تهیه کوفته فوری