بطاطا حره یکی از پیش غذا های عربی آسان و خوشمزه است که می توانید با در اختیار داشتن چند ماده غذایی ساده و اولیه به راحتی آن را تهیه کنید.
طرز تهیه بطاطا
بطاطا یکی از پیش غذاهای معروف عربی است که بسیار لذیذ و تند است و به معنی سیب زمینی تند می باشد.این پیش غذا بسیار ساده و راحت تهیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
- سیب زمینی : 3 عدد متوسط
- سیر :3 حبه
- پودر پیاز : 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز : ½ قاشق چایخوری
- سماق : 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :به مقدار کافی
- پاپریکا و زردچوبه : به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- پونه کوهی و تخم گشنیز :به مقدار کافی
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با پوست داخل قابلمه ای قرار دهید و تا سطح سیب زمینی ها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپرند. بعد از آبپز شدن سیب زمینی ها آنها را پوست بگیرید و به نگینی های درشت خرد کنید. سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا داخل دستگاه اسیاب به شکل پوره در بیاورید. سپس داخل کاسه ای سیر له شده را با روغن زیتون،فلفل قرمز،پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پونه کوهی،پودر پیاز و سماق مخلوط کنید و روی سیب زمینی ها بریزید و کاملا مواد را زیرورو کنید تا سیب زمینی ها مزه دار شوند. در این فاصله فر را هم روشن کنید و کف سینی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا سیب زمینی ها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید تا یک ربع بماند و سرخ شود. در وسطای پخت بعد از گذشت 7 تا 8 دقیقه سینی را از فر خارج کنید و سیب زمینی ها را یکبار زیر و رو کنید تا همه نقاط آن یکدست سرخ شود. اگر به فر دسترسی نداشتید میتوانید سیب زمینی ها را در روغن زیاد سرخ کنید.طرز تهیه بطاطا حره
دستور پخت بطاطا