دونات یکی از انواع نانهای حجیم و شیرین است که در میان کودکان و همچنین بزرگسالان محبوبیت زیادی دارد و یک میان وعده خوشمزه و لذیذ محسوب میشود.
شیرینیها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند، مخصوصا شیرینیهایی که دارای خامه، انواع کرم و یا پنیر هستند، محبوبیت بیشتری دارد. دونات یکی از انواع نانهای شیرین حجیم است که معمولا داخل آن را با شکلات یا کرم پر میکنند. میگویند مهاجران هلندی که در آمریکا زندگی میکردند، اولین دونات را پختند؛ اما یک قناد جوان ۱۶ ساله هم ادعا کرده است که دونات حلقهای را اولین بار در سال ۱۸۴۷ میلادی روی عرشه یک کشتی تجاری پخته است.
دونات در آمریکا به اندازهای محبوبیت دارد که اولین جمعه ماه ژوئن به نام روز جهانی دونات نامگذاری شده است. دونات با بافت نرم و شیرینی که دارد، در میان کودکان و هم بزرگسالان محبوبیت دارد و برای صبحانه یا میان وعده یک خوارکی مناسب است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دونات شکاتی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دونات شکم پر شکلاتی
آرد سفید قنادی: ۲۵۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
شیر خشک قنادی: ۱۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۳۰ گرم
پودر خمیر مایه: ۳ قاشق غذاخوری سرپر
نمک: نوک قاشق چایخوری
آب ولرم: ۱۵۰ گرم
روغن برای سرخ کردن دونات: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه گاناش میانی دونات
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۲۵۰ گرم