مندو یکی از انواع غذاهای اصیل کره جنوبی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مندو در ادامه با ما همراه باشید.
مندو یک غذای گوشتی متعلق به کشور کره جنوبی است. اگر به دنبال تنوع در رژیم غذاییتان هستید و پخت غذاهای ملل علاقمندید دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.
آرد را با آب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج , پیاز و پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید . ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی آن ریخته و به شکل صدف ان را ببندید. بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم: ۱- به صورت بخار-پز ۲- سرخ کردن با روغن کم ۳- سرخ کردن با روغن زیاد ۴- به صورت سوپمواد لازم برای مندو (کره ای)
طرز تهیه مندو (کره ای)