امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ سیب و کارامل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، ژلاتین سفت می شود. پودینگ کارامل و سیب یکی از انواع این پودینگ هاست که با اضافه کردن سیب پخته شده و کارامل خانگی به آن، تهیه می شود. این دسر را می توان به صورت تک نفره تهیه کرد و در جشن ها و مهمانی ها تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پودینگ کارامل و سیب
- آرد سفید ۱/۵ ق غ
- نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
- شیر ۲ لیوان و نصفی
- شکر ۳ ق غ
- خامه صبحانه ۲ ق غ
- وانیل
مواد لازم برای فیلینگ پودینگ کارامل و سیب
- سیب متوسط ۲ تا ۳ عدد کوچیک
- شکر ۱/۵ ق غ
- دارچین ۱ ق چ
- گردو خرد شده نصف پیمانه
- بیسکوئیت خرد شده نصف پیمانه
مواد لازم برای کارامل پودینگ کارامل و سیب
- شکر ۱/۲ پیمانه
- خامه صبحانه ۳ ق غ
- کره ۱ ق م
طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب
ابتدا سیب ها را پوست کنده و رنده کنید ( رنده درشت). سپس شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا سیب ها آب بندازند و پخته شوند.دارچین و گردو را هم اضافه کنید و تفت بدهید. سپس از روی حرارت بردارید، کمی که از حرارت افتاد، بیسکوئیت را اضافه کنید . تابه را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه پودینگ: شیر را توی قابلمه بریزید ، آردها و شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید روی گاز تا زمانی که غلظت پیدا کند، سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.در این مرحله کف ظرف مورد نظرتان را کمی از فیلینگ ( سیب خنک شده)بریزید و بعد پودینگ را روی آن اضافه کنید و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید.
در این زمان کارامل را آماده می کنیم: شکر را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی که آب بشود و به رنگ قهوه ای دربیاید، با چرخاندن ماهی تابه شکر را کنترل کنید و اصلا با قاشق هم نزنید. وقتی کاراملی شد از روی حرارت بردارید و به آن خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و سریع هم بزنید، سپس دوباره روی گاز گذاشته وهم بزنید، بعد از روی گاز بردارید و کره را اضافه کنید . حالا کارامل آماده شده را روی پودینگ ها ریخته و نوش جان کنید.
ابتدا فر را روشن كنید تا گرم شود فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.سیب ها را كه كاملا بدون شهد هستند لایه لایه ببرید و آنها را داخل قالب نچسب قرار دهید كه از قبل كمی با كره چرب شده است. روی سیب ها آبلیمو،دارچین،كشمش و جوزهندی بریزید در ظرفی مناسب آرد ،شكر ،بیكینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط كنید و شیر،وانیل ،گردو و ۱قاشق كره كره را اضافه كرده و خوب هم بزنید و آن را روی سیب های مخلوط با كشمش بریزید .بستنی كارامل،آب و ۱قاشق كره را با هم مخلوط كرده و آنها را روی شعله مناسب بجوشانید و روی مواد ریخته و آن را حدودا ۴۰دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از طبخ آن را وارونه كرده و زمان دهید تا سرد شود.مواد لازم برای پودینگ سیب کاراملی روش دوم
طرز تهیه پودینگ سیب کاراملی روش دوم