شاید با شنیدن نام املت یاد تخم مرغ و گوجه فرنگی بیوفتید اما املت های خوشمزه دیگری برای تمام ذائقه ها وجود دارد که پیشنهاد میکنیم آن ها را امتحان کنید.
طرز تهیه املت های جدید و متنوع با رسپی های ساده
املت برای ما ایرانی ها یادآور غذای راحتیست که در کمتر از ده دقیقه با گوجه فرنگی و تخم مرغ تهیه می شود که نه تنها گزینه مناسبی برای وعده صبحانه محسوب می شود بلکه آن را برای ناهار و شام سبک همراه با نان داغ و سبزی خوردن نیز استفاده میکنیم. بهتر است بدانید به جز املت معروف گوجهفرنگی، املت های متنوعی در ایران و گوشهوکنار دنیا وجود دارد که در این بخش از آشپزخانه برخی از این املت های اشتهابرانگیز را آورده ایم.
املت قارچ
املتی که در این بخش از نمناک قصد داریم به شما معرفی کنیم املت قارچ آسیایی می باشد که طعم بسیار خوشمزه و خاصی دارد و به واسطه استفاده از فلفل هندی قرمز طعم متفاوتی دارد. تخم مرغ، پیازچه خرد شده، روغن بادام زمینی، قارچ دلمه ای خرد شده و سبزی دلخواه برای تزیین از جمله مواد به کار رفته در این املت خوشمزه میباشد.