کارامل لاته یکی از نوشیدنیهای مناسب فصل زمستان است که از شیر، قهوه اسپرسو فوری و سس کارامل تشکیل شده است و در کنار بیسکویت سرو میشود.
لاته کاراملی یک انتخاب ویژه است که ممکن است تا حدودی از درست کردنش در خانه دوری کنید، زیرا احتمالاً از یک طرف فکر کنید که درست کردن آن کار سخت است و از طرف دیگر موضوع هزینه می باشد که خیلی ها تصور می کنند که مواد تشکیل دهنده و دستگاه های استفاده شده برای آن بسیار خاص می باشند. شما می توانید بدون آنکه نیاز به بودجه یا فضای خاصی احتیاج داشته باشید نیز آن را در خانه و منزل خود آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه لاته کاراملی
- سیروپ کارامل ۳ ق غذا خوری
- شیر فوم گرفته ۱ پیمانه
- اسپرسو ۲ شات
طرز تهیه لاته کاراملی
ابتدا باید اسپرسو را تهیه کنید. برای تهیه اسپرسو با دستگاه باید ابتدا داخل بسکت اسپرسو قهوه مورد نظر را بریزید و تمپ کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و بگذارید کمی آب خارج شود، سپس هد گروپ را بسته و اسپرسو بگیرید. برای گرفتن اسپرسو بدون دستگاه نیز با موکاپات باید داخل بسکت آن کمی قهوه بریزید و مخزن را تا زیر سوپاپ آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا اسپرسو خارج شود.
برای تهیه فوم شیر با نازل دستگاه باید آن را روی حالت شیر قرار دهید و شیر پر چرب خود را داخل پیچر ریخته و نازل را تا نیمه داخل پیچر کنید و صبر کنید تا شیر فوم گرفته شود و حجیم شود. برای تهیه بدون دستگاه شیر را داخل فرنچ پرس ریخته و بزنید تا فرم بگیرید و یا از همزن برقی مخصوص فومر استفاده کنید تا فوم شیر بگیرید.
برای سرو این لاته باید بدین ترتیب عمل کنید. یک لیوان بلند و شیشه ای را انتخاب کنید و کف لیوان سیروپ کاراملی را بریزید و بعد کمی شیر فوم گرفته بریزید و به آرامی اسپرسو تهیه شده را روی شیر بریزید. در انتها باید کمی فوم روی لایه آخر ریخته و به دلخواه روی لاته را با سیروپ کاراملی طرح بزنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه لاته کاراملی
- می توانید برای تزئین از اسپری خامه فرم گرفته برای روی لاته استفاده کنید.
- می توانید مقدار سیروپ کارامل را کم و زیاد کنید.
- این لاته باید به صورت لایه ای باشد و نباید لایه ها باهم قاطی شوند.
- می توانید از قهوه دلخواه برای تهیه اسپرسو استفاده کنید.
- اگر فرنچ پرس دارید می توانید اسپرسو را داخل فرنچ پرس تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه لاته کاراملی روش دوم
- شیر گرم: 2 لیوان
- قهوه اسپرسوی فوری: 1 قاشق غذا خوری
- آب داغ: 1 لیوان
- سس کارامل: یک چهارم لیوان
- شکر: به میزان لازم (اختیاری)
- خامه: به میزان لازم
روش آماده سازی لاته کاراملی روش دوم
- ابتدا آب را در شیر جوش بریزید و بگذارید بجوش آید سپس قهوه و شیر داغ را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 دقیقه بجوشد.
- سس کارامل و شکر را به مخلوط قهوه اضافه کنید و هم بزنید.
- کارامل لاته را در لیوان سرو قرار دهید سپس خامه را روی کارامل لاته بریزید و با سس کارامل تزیین کنید.
- کارامل لاته شما آماده سرو است.