امیر حسین اسفندیار، دریافتکننده قدرتی تیم ملی با پخت غذای ایرانی برای هم تیمیها و کادر فنی، یک دوپینگ تمام عیار را برای بازیکنان رقم زد.
اقامت طولانی مدت سروقامتان والیبال ایران در اروپا و ناسازگاری مذاقشان با دستپخت سرآشپزهای اروپایی،باعث شد ملیپوشان در آخرین روز اقامت خود در شهر گدانسک لهستان، آشپزخانه هتل را با بوی برنج و کباب ایرانی آشنا کنند تا با انرژی دیگری راهی ایتالیا شوند.
ملیپوشان والیبال پس از کسب سه پیروزی ارزشمند در هفته سوم لیگ ملتهای والیبال و صعود به مرحله نهایی این رقابتها تمرینهای خود را در شهر گدانسک، برای رویارویی با لهستان ادامه دادند.
استقبال بسیار ضعیف ایتالیا از فینالیستهای لیگ ملتها