موهیتو یکی از نوشیدنی های خوش طعم و فوقالعاده است که بیشتر در فصل تابستان برای جلوگیری از گرمازدگی استفاده می شود.
طرز تهیه موهیتو نعنایی با 2 روش مختلف :
نوشیدنی موهیتو طعم های گوناگونی دارد که متداول ترین نوع آن موهیتو نعنایی است که طرفداران زیادی دارد و برای جلوگیری از عطش در فصول گرم سال بسیار مناسب می باشد پس با ما همراه باشد تا طرز تهیه موهیتو را به شما آموزش دهیم.
روش اول برای تهیه موهیتو:
در این روش برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه تابستانی از شکر استفاده شده است.
ابتدا برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و داخل تشت آب سرد بریزید و سپس آن ها را از آب خارج کرده و داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید. بعد از پاک کردن آن باید دو پیمانه برگ نعنا داشته باشید. در این میان شکر را با دو سوم آب ترکیب کرده و برای 5 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. بعد از 5 دقیقه مخلوط آب و شکر را از مایکروفر خارج کرده و برگ های نعنا را به آن اضافه کنید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا عطر نعنا با شربت ترکیب شود. بعد از 5 دقیقه برگهای نعنا را از آب خارج کرده و با دست فشار دهید تا عصاره آن خارج شود سپس آن را کنار بگذارید. در این مرحله آب باقی مانده را به مخلوط آب و شکر و نعنا اضافه کرده و آب لیمو و شربت لیمو را هم بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید. در مرحله آخر یک عدد لیمو را برش های نازک بزنید و به همراه چند عدد برگ نعنا و مقداری یخ داخل یک تنگ بریزید و شربت را به آن اضافه کنید. در آخر آب گاز دار را افزوده و بعد از یک هم زدن آن را داخل لیوان بریزید و سرو نمایید. میتوانید یک برش از لیمو را برای تزیین لبه لیوان قرار دهید. در این روش برای اینکه نوشیدنی خاصیت بیشتری داشته باشد و بتواند در فصل گرما ما را از گرما زدگی حفظ کند از عسل استفاده شده است. ابتدا برگهای نعنا را شسته و ریز خرد کنید چند برگ از آن را جدا کرده و برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را خرد نمایید. لیمو ها را شسته و چهار قاچ کنید و اگر هسته داشت آن را جدا کرده و یک یا دو برش از لیمو را برای تزیین کنار گذاشته و مابقی برش های لیمو را به قطعات کوچکتری خرد نمایید. لیموی خرد شده را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا لیمو بهخوبی له شده و حالت پوره پیدا کند. در ادامه یخ را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا یخ ها بهخوبی خرد شده و با لیمو ترکیب شود سپس عسل را بریزید و برای چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا بهخوبی با هم ترکیب شوند. حالا پوره بدست آمده را به ظرفی منتقل کرده و نعناع خرد شده و آب گازدار یا دلستر لیمویی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. موهیتوی آماده شده را در لیوان های مورد نظر بریزید و آن ها را با برگهای نعنا و برش های لیمویی که کنار گذاشته بودید تزیین کنید و خنک سرو نمایید. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقهمواد لازم برای موهیتو نعنایی :
دستور تهیه موهیتو نعنایی :
روش دوم برای تهیه موهیتو:
مواد لازم برای موهیتو :
دستور تهیه موهیتو :
نکات تکمیلی در مورد موهیتو نعنایی
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .