چیز کیک آلبالو یکی از انواع چیز کیکهای میوهای است که با پایه کیک شیفون و ترکیب پنیر و خامه همراه با سس آلبالو تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
چیز کیک آلبالو یکی از انواع چیز کیکهای میوهای است که با پایه کیک شیفون و ترکیب پنیر و خامه همراه با سس آلبالو تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
چیز کیک یکی از انواع شیرینیهای مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامهای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیکها شیرینیهای بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوهای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه میشوند. چیز کیک آلبالو یکی از انواع چیز کیکهای میوهای است که تهیه آن همزمان با رسیدن میوه آلبالو رونق میگیرد.
این چیز کیک به دلیل داشتن میوه آلبالو تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست و یک دسر مجلسی و زیبا برای پذیرایی محسوب میشود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیز کیک آلبالوی خوشمزه در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شیفون پایه چیز کیک
- آرد سفید قنادی: ۱ لیوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: نصف لیوان
- بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه مایه پنیری و سس آلبالو
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه قنادی: ۳۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامهای کم نمک): ۳۵۰ گرم
- آب سرد: یک سوم لیوان
- آلبالو بدون هسته: ۲ لیوان
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- آب سرد: یک سوم لیوان