یکی از غذاهای مهم برای نذری در ماه های محرم و صفر عدس پلو است اما نکات خاصی وجود دارد که دانستن و رعایت آنها فرمول خوشمزگی عدس پلوهای نذری است.
عدس پلو نذری هیئتی برای ١٠٠ نفر
از غذاهای مخصوص نذری که در ماه های محرم و صفر و همینطور ماه رمضان طبخ می شود می توان به عدس پلو اشاره کرد که برای خوشمزه تر شدن دارای ترفند خاصی می باشد.
اگر چه شاید برخی از افراد فکر کنند که عدس پلو با برنج آبکش شده و عدس که به صورت لای به لای قرار میگیرد تمام می شود اما این فکر کاملا اشتباه است بلکه برای پخت این غذای خوشمزه و لذیذ به نکات ریزی باید توجه کنیم تا هر چه بیشتر غذایمان لذیذ تر شود.
همه چیز درباره شیوه پخت عدس پلو نذری
با توجه به مناطق مختلف کشورمان، عدس پلو دارای دستورهای پخت متفاوتی می باشد اما در کل دو نوع پخت برای آن وجود دارد.
عده ای به عدس پلو کشمش و گوشت اضافه می کنند و عده ای هم خرما و کشمش و یا گوشت و رب می زنند البته عده ای هم هستند که هیچکدام را استفاده نمی کنند و فقط به عدس و برنج بسنده می کنند.
در بعضی از دستور پخت های عدس پلو برای خوش طعم شدن غذا از چرخ کرده یا گوشت مرغ استفاده می کنند. البته افزدون مواد به عدس پلو بسته به سلیقه و ذائقه ی افراد دارد.
هر کیلو برنج برای ٧ یا ٨ نفر کفایت می کند، بنابرای برای ١٠٠ نفر می توان گفت ١5 کیلو برنج لازم است. البته نوع برنج و مرغوبیت و خارجی و ایرانی بودن آن نیز تا دو کیلو می تواند اختلاف جزئی به وجود دارد. با ما همراه باشید تا با مراحل پخت عدس پلو نذری برای ١٠٠ نفر آشنا شوید. برای پخت عدس پلو نذری به تعداد بالا، مراحل زیر را دنبال کنید:طرز تهیه عدس پلو مجلسی برای مهمانی ها
مقدار برنج برای عدس پلو نذری به تعداد ١٠٠ نفر
مواد لازم برای تهیه عدس پلو نذری برای 100 نفر
مواد لازم مقدار برنج 15 تا 16 کیلوگرم عدس 5 تا 6 کیلوگرم پیاز 5 کیلوگرم گوشت چرخ کرده 4 تا 5 کیلوگرم رب گوجه فرنگی(دلخواه) 1 تا 1/5 کیلوگرم زرشک برای تزئین به مقدار لازم روغن 2 کیلوگرم زعفران آب کرده به مقدار لازم کشمش پلویی(دلخواه) 3 تا 4 کیلوگرم ادویه مخصوص عدس پلو به میزان لازم کره(دلخواه) 1 تا 2 کیلوگرم طرز تهیه عدس پلو نذری